Prin accesarea acestui site sunteti deacord cu utilizarea Cookies. Acest mesaj este afisat o singura data.

Afla mai multe

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI bac2013.rezultatebacalaureat.info

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Folosirea site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info , denumite in continuare Site, presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info , denumit in continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a Serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

În cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info .


DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul bac2013.rezultatebacalaureat.info ofera Utilizatorilor, prin intermediul sectiunilor sale, servicii (denumite in continuare "Servicii") precum: publicare anunturi, cautare anunturi, vizualizare anunturi si alte informatii utile din diverse domenii - denumite in continuare "Continut".

Serviciile, inclusiv orice actualizari, imbunatatiri, caracteristici noi, si/sau adaugarea unor proprietati noi, intra sub incidenta Termenilor si Conditiilor.


DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intârziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intârzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe Site. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.


REGULI GENERALE

Administratorul Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info declara urmatoarele:
 • va depune toate diligentele rezonabile pentru realizarea scopului Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info , dar nu isi asuma nici o responsabilitate in privinta continutului anunturilor/descrierilor/articolelor/comentariilor transmise de Utilizatori;
 • va depune toate eforturile (tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info ; cu toate acestea, vor putea exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
 • este interzisa prin intermediul Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info incalcarea dreptului de autor apartinând tertilor;
 • pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare.

OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci când aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont in cadrul Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info . În cazul in care Administratorul are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera.
Utilizatorul este de acord ca toate anunturile postate pe bac2013.rezultatebacalaureat.info pot fi postate si pe alte site-uri partenere, fara un acord prealabil din partea acestuia.

Utilizatorului ii este interzis sa transmita/publice prin intermediul Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info mesaje sau informatii al caror continut:
 • este ilegal sau imoral;
 • este obscen, grosolan, aduce atingere sau este in masura sa aduca atingere anumitor persoane, interese sau relatii sociale, dar nu numai;
 • contine informatii cu caracter politic;
 • contine informatii despre droguri, prostitutie sau etnobotanice;
 • nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info .
În cazurile in care Administratorul apreciaza ca un Utilizator nu respecta conditiile si termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere in orice mod scopului Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info , Administratorul poate restrictiona accesul Utilizatorului la Site.

Restrictionarea poate insemna:
 • stergerea mesajelor al caror continut nu respecta termenii si conditiile Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info ;
 • suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;
 • stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info .
Restrictionarea accesului Utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a Administratorului.

De asemenea, Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere de orice natura pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info . Administratorul nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.


UTILIZAREA ILEGALĂ sau INTERZISĂ

Ca o conditie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorii nu vor folosi Serviciile pentru orice scop care este ilegal sau interzis de acesti termeni si conditii.

Utilizatorilor li se interzic urmatoarele actiuni:
 • incercarea de a suprascrie, de a se sustrage de la, sau de a dezactiva orice caracteristici de criptare sau protectii software folosite in site-ul bac2013.rezultatebacalaureat.info sau de a se sustrage acestora;
 • descarcarea sau incercarea de a descarca intregul Site sau portiuni din acesta;
 • reproducerea sau distribuirea de continut, de exemplu prin includerea continutului in alte site-uri web, zone web de continut (arhive), sau in retele organizationale, cu exceptia cazurilor declarate explicit de catre Administratorulul Site-ului (de exemplu, prin CODUL DE EMBED);
 • intreprinderea oricarei activitati care poate deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta orice server bac2013.rezultatebacalaureat.info sau retelele conectate la acestea, sau care poate interfera cu orice alta parte care utilizeaza si beneficiaza de Servicii. Aceasta include, dar nu se limiteaza la, programe care descarca automat sau exporta continut, cunoscute ca roboti web, spiders, crawlers, wanderers sau acceleratoare, si programe offline de navigare sau descarcare pentru uz offline (offline browsers si offline downloaders);
 • incercarea de a obtine acces neautorizat la servere bac2013.rezultatebacalaureat.info , alte conturi, sisteme de computere sau retele conectate la orice server apartinând bac2013.rezultatebacalaureat.info sau la oricare dintre Servicii, prin hacking, spargerea parolelor (password mining) sau prin orice alte mijloace. Utilizatorii nu pot sa obtina sau sa incerce sa obtina orice materiale sau informatii prin orice mijloace care nu au fost puse in mod explicit si intentionat la dispozitia Utilizatorului prin intermediul Serviciilor;
 • modificarea, ascunderea sau eliminarea notificarilor de copyright sau alte atribuiri incluse pe siteurile bac2013.rezultatebacalaureat.info ;
 • modificarea in orice fel a codurilor de embed.

ACORD de CONFIDENŢIALITATE

În cazul serviciului de mesaje private de pe acest Site, bac2013.rezultatebacalaureat.info intelege sa respecte faptul ca mesageria privata este un proces privat intre Utilizator si destinatarul mesajelor. Administratia bac2013.rezultatebacalaureat.info va respecta caracterul privat al mesajelor personale ale utilizatorului, si nu le va edita, modifica sau intercepta sub nici o forma. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (ce au competenta in acest domeniu), bac2013.rezultatebacalaureat.info isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit Utilizator precum si la activitatile pe care acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.


DATELE UTILIZATORULUI de pe Site si ASPECTE LEGATE de SECURITATEA ACESTOR DATE

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, Utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte aparute in cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive.
Utilizatorul Site-ului este de acord cu faptul ca numele, prenumele, adresa de email, telefonul si alte date cerute in cadrul procedurii de inregistrare pot fi publicate pe Site.


LIMITĂRI de ORDIN TEHNIC ale SERVICIILOR

Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile Site-ului bac2013.rezultatebacalaureat.info nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


RĂSPUNDEREA UTILIZATORILOR

Întreaga raspundere de orice natura pentru informatiile care sunt publicate/transmise pe Internet de catre Utilizator in contul sau de pe Site, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate Utilizatorului.


ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului. De asemenea, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice Utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. În cazuri exceptionale, Administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Cookies-urile și Web beacons

Un cookie este un fragment mic de text creat n browser de site-ul web pe care l accesai. Cu ajutorul acestuia, site-ul web reine informaii despre vizita dvs., de exemplu, limba preferat i alte setri. Astfel, urmtoarea dvs. accesare poate fi mai simpl, iar site-ul v poate fi mai util. Cookie-urile au un rol important. Fr ele, utilizarea internetului ar fi o experien mult mai frustrant. Utilizm cookie-uri n numeroase scopuri. De exemplu, le utilizm pentru a reine preferinele de navigare sigur, pentru ca anunurile care v sunt afiate s fie mai relevante, pentru a numra utilizatorii care acceseaz o pagin, pentru a v ajuta s v nregistrai pentru serviciile noastre, etc. Acest site poate folosi cookie-uri pentru a stoca informaţii despre preferinţele de vizitatori, salvarea de informaţii legate de paginile pe care utilizatorul le accesează sau de vizita, personalizarea continutul paginii webin functie de tipul de browser utilizat de vizitator sau alte informatii pe care vizitatorul trimite prin intermediul browser-ului.

DoubleClick DART Cookie

Partenerii noștri de publicitate poate utiliza cookies și web beacons pe site-ul nostru. Aceste părti terte furnizează bannere publicitare și link-uri care apar pe bac2013.rezultatebacalaureat.info trimise direct catre browsere. Acestea primesc automat adresa IP, atunci cand seintampla acest lucru. Alte tehnologii cum ar fi cookie-uri (, JavaScript, sau Web beacons) pot fi, de asemenea, utilizat de catre terte parti pentru a masura eficacitatea reclamelor si / sau pentru a personaliza publicitatea continutul pe careil vedeti. bac2013.rezultatebacalaureat.info nu are acces sau control asupra acestor cookie-uri care sunt folosite de catre agentii de publicitate terti. Este necesar sa consultati politicile de confidentialitate proprii acestor agenti de publicitate terta pentru mai multe informatii detaliate cu privire la practicile lor, precum si pentru instructiuni despre cum sa renuntati la anumite practici. Politica de confidentialitate a acestui site nu se aplicain cazul acestora, si nu putem controla activitatile acestor agentii de publicitate sau a altor site-uri web. Utilizarea cookie-ului DART de catre Google Adsense permite difuzarea anunturi pentru utilizatoriin functie de paginile vizitate ale acestui site si de paginile vizitate anterior. Puteti opta pentru renuntarea la utilizarea modulului cookie DART, vizitand pagina dedicata politicii de confidentialitate la urmatorul URL : http://www.google.com/policies/technologies/ads/ Daca doriti dezactivarea cookies-urilor, puteti face acest lucru prin intermediul browser-ului dumneavoastra. Mai multe informatii detaliate despre administrarea cookies-uri specifice browserului dumneavoastra pot fi gasit pe site-ul browser-ului.